No sound when I import clips into vegas.

On or off topic discussions. Whatever is on you mind...
Post Reply
meh
FIMS Contributor
Posts: 608
Joined: Fri May 13, 2005 10:12 pm

No sound when I import clips into vegas.

Post by meh » Tue Sep 20, 2005 1:26 am

I've ben promising basiktek that I'd upload some ST: TNG clips but I've been stuck with the problem of having no sound when I import the clips into Vegas 6. I didn't want to upload anything with no sound. And with no solution, no uploads. :(

The file says it's an mp3 layers audio track so I don't know why it wouldn't import with the video clip. I'm quite baffled.

Anyone have any ideas?
Seize the moment.

Literally.
User avatar
tinyspider
Guitar Hero
Posts: 298
Joined: Mon Aug 22, 2005 9:02 am
Location: South America
Contact:

Re: No sound when I import clips into vegas.

Post by tinyspider » Tue Sep 20, 2005 12:48 pm

meh wrote:I've ben promising basiktek that I'd upload some ST: TNG clips but I've been stuck with the problem of having no sound when I import the clips into Vegas 6. I didn't want to upload anything with no sound. And with no solution, no uploads. :(

The file says it's an mp3 layers audio track so I don't know why it wouldn't import with the video clip. I'm quite baffled.

Anyone have any ideas?
I haven't used vegas 6, but I have som experience using another programs, maybe you should try some other video editing tool, just to test if is a problem of the video "per-se" or if it's a problem of vegas importing tools/codecs.
For example, try importing the video using windows movie maker, or TPMGENC (WMM comes pre-installed on win 2000/XP as far as I know, and TPMGEN is free)

Hope this helps...
User avatar
FreezeTek
Motto: Free Freeze for all
Posts: 459
Joined: Sun May 08, 2005 3:32 pm
Location: Deltona, FL
Contact:

Post by FreezeTek » Tue Sep 20, 2005 3:56 pm

Got the same problem myself again. I fixed it once but can for the life of me remember how.

PS: Meh this is the registered users forum you'd likely receive way more input on the main board.

If you want I can move the thread... :?:
meh
FIMS Contributor
Posts: 608
Joined: Fri May 13, 2005 10:12 pm

Post by meh » Thu Sep 22, 2005 12:10 am

Sure thing BT, I'd appreciate that. :D

araenae, I saw the windows movie maker once, but then it somehow got deleted and I don't have my XP CD with me atm. And I don't know what tpmgenc is, but I may have to give it a try if I can't fix this problem.
Seize the moment.

Literally.
User avatar
FreezeTek
Motto: Free Freeze for all
Posts: 459
Joined: Sun May 08, 2005 3:32 pm
Location: Deltona, FL
Contact:

Post by FreezeTek » Thu Sep 22, 2005 3:44 am

Done
meh
FIMS Contributor
Posts: 608
Joined: Fri May 13, 2005 10:12 pm

Post by meh » Fri Sep 23, 2005 2:43 pm

Thanks BT. :D
Post Reply